torsdag 19. april 2012

Dåpsforberedelser

Cake pops til dåpen (bilde lånt hos CakeCentral.com)
Da har vi så smått begynt med forberedelsene til dåp i juni - i likhet med sin bror vil hun være 5 mnd når hun døpes.. Det er imidlertid en ganske markant størrelsesforskjell på de to så vi krysser fingre for at dåpskjolen (heklet av mormor) passer henne.

Dåpsinvitasjonene vi bestilte fra Optimalprint 
Vi har bestilt dåpsinvitasjoner på Optimalprint og nok en gang er jeg strålende fornøyd med resultatet! Prisen er upåklagelig og de leverer raskt: To dager tok det denne gangen! Egentlig hadde jeg tenkt å lage invitasjonene selv, fremkalle bilder og lime på - men så strakk ikke energien eller tiden til. Jeg er imidlertid strålende fornøyd med denne løsningen - nå får jo gjestene faktisk vite om dåpen i god tid; skulle jeg laget selv er jeg redd de ikke ville kommet frem i tide.
Dersom du ønsker å bestille bilder der, kan du få 50 kr i avslag på ordren din dersom du legger inn tallkoden 727803 i handlekurven.

PomPom'er vil forhåpentligvis gjøre lokalet litt mer jentete - selvsagt i rosa. Bilde fra MarthaStewart.com
Når det gjelder pynting av lokalet blir det enkelt - foreløpig er det eneste som er sikkert er at jeg skal ha ganske mange pompom'er i rosa silkepapir hengende ned fra taket. Siden første gang jeg så slike pompom'er har jeg villet lage slike og endelig får jeg utfolde meg med sukkersøtt rosa. Fremgangsmåte finner du bl.a. her hos Martha Stewart (så klart). Så får resten bli til mens vi går - det deilige med nummer to er at man legger lista litt lavere.
Elise bak bloggen Kaptein Biff hadde den vakreste bordpynt i bryllupet sitt - kanskje klarer jeg å skape noe lignende. Bilde lånt fra bloggen hennes.
Dersom du har sett borddekning som er litt utenom det vanlige (men ikke FOR avansert) er jeg meget takknemlig for tips. Selv er jeg ørlitegrann betatt av Kaptein Biff's bordekning til bryllupet hennes. Vakkert. Se bare her. Selv har jeg kjøpt en haug med sommerfugler på salg hos Panduro med dette i bakhodet....

Ha en fin dag - her skinner solen og begge ungene er syke!

2 kommentarer:

  1. Lykke til med forberedelsane!
    Fine invitasjonar:)

    SvarSlett
  2. Jeg fulgte anmeldelsene til fotobok eksperten og valgte smartphoto da jeg skulle lage meg en fotobok, synes de fungerte ganske bra :)

    SvarSlett

LinkWithin