onsdag 1. februar 2012

Tusen takk


Det er mange man skal takke når man får små, ikke bare han der oppe som sørget for at hun har ti fingre og ti tær.... Og i den anledning har jeg bestilt takkekort - fra Optimalprint (jeg bestilte forøvrig julekort fra samme sted). Jeg er så gammeldags at jeg syns det er koselig å sende takkekort...

For- og bakside på takkekortene
Denne gangen bestilte jeg enkle kort, med matt forside (lakkert forside var helt unødvendig har det vist seg) og på baksiden står det de vitale dataer - noe jeg selv synes ble riktig så fint!
Dersom du også skal sende kort til noen, kan jeg anbefale dem: Rask levering og god pris. Og som en bonus får du faktisk 11 ekstra kort, uten tillegg i prisen - jeg fikk i hvertfall det både til julekortene og disse kortene.
Du kan få 50 kroner i avslag - dersom du oppgir voucherkoden 727803 på bestillingen din får du 50 kr i avslag - tilbudet gjelder ut året! (Jeg er ikke sponset, bare så det er sagt).

Ellers vil jeg takke for tålmodigheten for manglende blogginnlegg - jeg har dagene fulle av baby. Vi storkoser oss: Anna er en snill baby, som lar mor få sove om nettene. Jeg har ikke strikket en maske siden hun kom til verden, men det kommer nok med tiden - behovet for nye bukser har meldt seg etter at jeg har klart å tove noen i maskinen....

6 kommentarer:

 1. Takkekort er både koselig å få og koselig å lage:)

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Gratulerer såååå mye! Og for en VAKKER baby!! Ho var bare helskjønn! Nydelig strikketeppe også, puh blir jo nesten babysyk her, og jeg som har sagt bestemt NEI til flere..... ;) Kos dere masse i denne fantastiske korte babytiden <3

  SvarSlett
 3. Er takkekort gammeldags? Trodde det var en del av vanlig folkeskikk, og så er det jo så koselig da :) Gratulerer, hun er nydelig! Blir nesten babysyk jeg også, selv om jeg har en på 5 måneder selv...men han har jo blitt så stor!

  SvarSlett
 4. Tenk at du har blogget over så mange år, og jeg ikke har funnet bloggen din før nå... Etter en halv time har jeg kommet meg igjennnom noen prosenter av bloggen din og jeg er virkelig blitt inspirert, her var det mange av mine favoritter og mange nye tips og oppskrifter som jeg skal bruke videre :) gleder meg til å følge med deg videre! Ps, Gratulerer så mye med ditt lille mirakel :)

  SvarSlett
 5. kjære deg og familien din
  gratulerer så mye med lilletulla - et nydelig eksemplar. så deilig å lese det du skriver. vekker minner om den gode harmoniske følelsen og lykken som inntar heimen ved ankomsten av et lite mirakel. kos dere og nyt! livet er herlig.

  tusen takk ellers for å inspirere selv en veldig urutinert strikker (som la opp strikking på ungdomsskolen) til å finne frem igjen pinnene :)

  klem fra
  ÅPent^hus

  SvarSlett

LinkWithin