torsdag 23. februar 2012

Mykt tøy til store og små: Lilleba

Nydelige unger krever nydelige klær :-D
Både Theodor og Anna har pysjer fra Lilleba - Theodor sin kjøpte jeg selv på www.lilleba.no for lenge siden mens Annas pysj er en gave. I tillegg til pysj har Anna body (knusbedårende - se bilde over) og to yogabukser, alt kjøpt på søte Lykke og Lukas her i Harstad. Det er nydelige plagg, med fin design og det gleder et morshjerte at det er laget av bambus (60% bambus og 40% bomull): Bambus holder huden tørr og er et godt alternativ til ull dersom man har eksem. Det er PH-nøytralt og uten formaldehyd. Bambus suger fukt, ventilerer og er mykt. Den dyrkes uten bruk av sprøytemidler og kunstgjødsel.
Denne fine pysjen (med mønster som heter Strikkestriper) har Theodor - du finner den bl.a her
Mine erfaringer: Det er verdt å merke seg at plaggene må vaskes med vaskemiddel for ull og på max 40 grader - ikke tørketrommel - kjedelig å ta feil med de prisene. Jeg har også lagt merke til at plaggene nupper - noe som er irriterende med tanke på prisen. Plaggene er faktisk ganske varme, like varme som ullpysjene (i hvertfall på mine unger). Størrelsesmessig er det greit å vite at de er litt store på størrelsen, særlig buksene.
Ammeinnlegg
Til mor kan jeg forøvrig anbefale ammeinnleggene - de er supre og litt finere enn de vanlige i ull (og ikke minst: Mer miljøvennlig enn engangsinnleggene). Tips: Det kan lønne seg å følge med på tilbudssidene på Lilleba: Der kan du gjøre noen kupp innimellom.

1 kommentar:

  1. unte meg selv en slik i julegave for ett år siden. yndlingspysjen min.

    SvarSlett

LinkWithin