torsdag 26. november 2009

Nissens juleverksted


Jeg har virkelig sansen for denne lua og har fått mange positive kommentarer på min reinsdyrsversjon - så jeg har nå laget to til: Én til min lille niese i strl 6 mnd (tror den er mer strl 4 mnd) og én som bestillingsverk. Bestillingsverket har fått sorte knappe-øyne, slik som Theodor's variant (som er den i midten), mens den minste lua har fått øyne kjøpt på Panduro i Trondheim. Er litt usikker på hva som er finest.. Uansett, tviler på at det blir flere slike luer nå før jul, men det er høyst sannsynlig at det blir noen fler til neste år.

2 kommentarer:

 1. Hei
  Utrolig sjønn den luen. Har fulgt bloggen din en tid, og tenkte at jeg kansje skulle spørre om du strakk:)på bestlling..Men du gir meg svaret i inlegget. Du har en flott blogg med masse kreative tips og ideer. Jeg skal få mamma til å strikke en sånn lue for jeg syns den var så sjønn:)
  Klem

  SvarSlett
 2. Hei Ragnhild:
  Så koselig at du likte den - den kan virkelig anbefales: Djevelluen sitter så godt rundt hodet! Jeg har forøvrig strikket de i Dale babyull og er fornøyd med garnvalget.
  Når det gjelder bestillinger så er luen det aller første jeg har strikket for noen andre (annet enn gaver) - har bare strikket siden mars så er ikke så dreven ennå. Men det er jo så gøy :-)
  Klem på deg

  SvarSlett

LinkWithin