lørdag 12. september 2009

Mine drømmers barnerom


Tapetet "Rush Hour" fra Ferm Living

Det finnes så utrolig mye flotte tapeter og møbler for barn - også for gutter, tro det eller ei. Podens rom er strengt tatt er fint som det er. For å gjøre ting enkelt når vi skulle pusse opp rommet, ble det satt opp huntonittplater med panellook når jeg lå på sykehuset. Dette vanskeliggjør (les: umuliggjør) tapetsering nå i ettertid, men løsningen er enkel: Han må bare få et annet rom... Lurer på hva faren sier når jeg røper dette. Lurt å ligge lavt en stund, han har ikke kommet over all nettshoppingen min. Jeg har kjøpt noen wallstickers som jeg har hengt opp på skapdørene - ikke helt det samme, men fint det også (og jeg har ytterligere to sett som venter på å komme opp så snart de gamle er for barnslige).. At han mest sannsynlig ikke kommer til å gjøre noe annet enn å sove på rommet velger jeg å overse: Han har lekekroken under trappa i første etasje sånn at han kan være i nærheten av oss.
Tapeten jeg vil ha er "Rush hour" fra fantastiske ferm LIVING, syns det er en skikkelig stilig tapet til små karer. Jobber jeg litt overtid får han kanskje noen puter fra samme firma også... [;)] Ferm Living har mange andre stilige barneromstapeter også, det er en med gule blader/trær som jeg også syns er skikkelig fin.

Mange av produktene jeg drømmer om kommer fra Sprell - noe av utvalget deres finner man på nettsiden http://www.sprell.no/, men det beste er å snuse rundt i butikkene deres. Særlig den på Majorstua. Blant annet har de noen alldeles nydelige sekkestoler med ulike applikasjoner - jeg har ikke helt funnet ut om jeg liker den med reven eller om den med apen best. Kanskje må jeg kjøpe begge to???

Retro sittesekk "Fox" fra Sprell

Sengen jeg drømmer om er en Kili skyveseng (kopi av Juno-sengen fra 40-tallet), den er utrolig fin - men akk så dyr. Her i Norge har den ikke vært lenge nok til å komme på bruktmarkedet ennå, dvs jeg har ikke funnet den (det er ikke helt sant: Fant en til 5.000 - nypris er 5.499). Den selges forøvrig også her i lille Harstad i den fantastiske butikken Lykke og Lukas (vel verdt et besøk). Det spørs om ikke min lille kanutt må belage seg på å ligge i sin billige sprinkelseng ett år til, for så å avansere til en 50-talls voksenseng med sengehest. Pengene jeg sparer kan jeg jo heller bruke på... mer shopping?! Jeg tar den likevel med her, iom at tittelen på blogen tross alt er "Barnerommet i mine drømmer".
Kili-sengen

Jeg har arvet en gammel kommode som jeg endelig er ferdig med å pusse opp, den ligner veldig på den på bildet med Kili-sengen... Jeg har planer om å lage knotter til den av plastdyr fra lekebutikken, har en formening om at det går å borre hull halvveis igjennom de for å få festet en skrue med lim. Tror det hadde blitt stilig - og ganske enkelt å gjøre om på hele kommoden senere, bare ved å skifte knotter. Men inntil det prosjektet (også) blir gjennomført har jeg montert krystallknotter fra NIBU på. Sengen er malt i en dus grønn, det fremgår dessverre litt dårlig på bildet, og jeg er kjempefornøyd med resultatet.
Arvet kommode

Og så er det selvfølgelig det aller morsomste: Tilbehøret!!! Og da må jeg bare nevne fantastiske Etsy, der man i time etter time kan søke igjennom kreative menneskers fantastiske produkter - søk på barnerprodukter og forbered deg på å bli overrasket. Tenk at det finnes så mange fantastiske, fantasifulle mennesker som skaper de mest vidunderlige ting med hendene sine!!! Denne puten er fantastisk søt, og jeg kom over den på Etsy (selvfølgelig) - skaperen bak holder til i Malaysia; Fong's studio. Klikk her for å komme direkte til deres butikk på Etsy.
Uglepute fra Fong's Studio

Helt til slutt: Jeg kom for en stund siden over en fantastisk nettside som heter SHANALOGIC der de bl.a selger "utstoppede hoder" av ymse karakter. Aller mest må jeg si jeg likte denne musen... selv om den ikke passer inn på et gutterom.

Dyretrofé fra Shanalogic

4 kommentarer:

 1. Hei, inspirerende blogg du har. Fantastisk!

  Digger saccosekkene fra Cocoon Couture, jeg kjøpte en av disse på en nettbutikk som heter www.toispann.no. De har mange design, alle like nydelige, vanskelig å velge, men jeg endte opp med den med rødt ekorn.
  Prinsessa vår elsker den :)

  Hilsen Kamilla

  SvarSlett
 2. Ja, den tapeten er SÅ fin! :)

  SvarSlett
 3. Du kan også vurdere sakkosekker fra ambient lounge feks

  https://ambient-lounge.no

  SvarSlett

LinkWithin