mandag 10. august 2009

Sommerlige sysler


sommer i Stavern
Originally uploaded by Jannike75


Årets sommerferie ble i store deler (knappe to uker) holdt i Stavern, mens de siste åtte dagene ble brukt til å kjøre hjem gjennom Sverige i behagelig tempo. Noen dager i Stockholm, Sundsvall og fire dager på Pite havsbad, helt nord i Sverige. Sol og sommer i siste del av ferien i hvertfall: Selvsagt ble det slik at været i sør ble dårlig(ere) når vi kom ned, mens været i nord ble fantastisk. Nuvel - temperaturen var god om ikke annet og vi har hatt det deilig.

Jeg har fått strikket litt, både noen babysokker (to par) og en liten djevellue - men best av alt er at jeg har fått lest noen bøker!!! Det er lenge siden sist nå, så det føltes deilig og rømme inn i nye verdner :-)


Jeg har endelig fått lest Øya av Victoria Hislop, The Historian av Elizabeth Kostova og til sist Amerikahuset av Sven Olov Karlsson. Alle tre bøkene kan anbefales - hver til sitt bruk. "Øya " for historie, drama og romantikk, "The Historian" for spenning og mystikk og "Amerikahuset" for fantastisk personskildringer fra den enfoldige svenske landsbygda.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin