fredag 1. mai 2009

Strikking - en ny hobby

For ca 1,5 mnd siden tok jeg med meg utskrift av strikkeskolen del 1-5 fra nettstedet http://www.dinhobby.no/ på jobb. Jeg fant ut at det var på tide å lære seg å strikke, enhver mor med respekt for seg selv må i det minste ha strikket ett plagg til barnet sitt... Som sagt så gjort. Iløpet av denne tiden har jeg strikket tøfler, sokker (som ble ulike i størrelsen), vaskekluter (for å bli vant til å skifte strikkemåter), en bamse - en oppskrift egentlig ment for barn (se bilde av resultatet), en genser til guttungen, en lue til guttungen og nå er jeg straks ferdig med bukse som hører til forannevnte genser. Det har vært moro, men det er selvsagt noen skjønnhetsfeil her og der..

Jeg har jo ikke noe utstyr fra før av, så jeg har måttet gå til innkjøp av alt. Jeg begynte med å kjøpe på Europris, men fikk så øynene opp for
Symphonie Wood og da var det gjort: Kjempefine å se på og gode å strikke med. Jeg har liksom alltid sett for meg strikkere som litt fotform, men det er virkelig et fantastisk utvalg av mønstre der ute. Har meldt meg inn på Ravelry, utrolig morsomt å se alle kreative mennesker som finnes. Surfer stadig innom sider som http://www.knitty.com/ og http://www.strikkeoppskrift.com/ for å se på siste nytt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin