søndag 31. mars 2013

Lykke og Lukas - nå på nett

Den observante leser har fått med seg at jeg har et kjærlighetsforhold til den lokale barne- og interiørbutikken Lykke og Lukas her i Harstad. Nå er de endelig på nett også!!!! Så for dere som ikke er så heldig å få oppleve butikken live (og dermed mulighet til å smake de fantastiske muffinsene og Harstads beste take away-kaffe), kan du få en liten dose på nett (i tillegg til Facebook).
Lykke og Lukas kan glede deg med ting til å ha PÅ kroppen og I kroppen... Klær, interiør og delicatesser - slik som denne lekre olivenoljen

Butikken har barneklær, interiørartikler både til liten og stor og spiselige varer fra f.eks. Nicolas Vahé (selv kan jeg anbefale dette saltet til bl.a salater): Både for liten og stor, med andre ord.
Benedikte og Line, jentene bak Lykke og Lukas (bilde fra www.ht.no)
De to Harstad-jentene, Benedikte og Line, skapte sin egen arbeidsplass da de ble mammaer selv og jobb ved gourmetrestauranten Fire Roser ikke lenger var forenlig med familieliv.Vil du vite litt mer om de fantastiske jentene som står bak butikken, kan du ta en kikk på denne artikkelen fra bladet Mamma.
Populære Kähler er blant produsentene Lykke og Lukas fører - her den superpopulære Omaggio-vasen
Og du... de leverer fraktfritt ved kjøp over kr 1.000 (ellers kr 89) - og det er fort gjort å havne over det beløpet.

PS! Jeg er ikke sponset, bare veldig veldig veldig fan

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin