søndag 9. september 2012

Høst og pølsegrilling - og en pitteliten give away

Her i nord er det virkelig blitt høst nå: Løvet er gult og luften frisk. I dag har det faktisk både vært opphold og sol (noen regnskurer riktignok, men stort sett...). Pølsegrilling er alltid koselig da. Men hva gjør man når man ikke har pølsebrød i skapet?! Jo, man baker selv. Og du verden så mye bedre de er enn kjøpt... Oppskrift fant jeg hos Trines matblogg: her.

Apropos høst og barnehage-/skolestart:

Jeg har fått et par Bobux-tøfler fra fineste Lykke og Lukas som jeg får lov å gi til en heldig leser. Fine, nøytrale tøfler i mykt brunt skinn i den største størrelsen: 5XL (strl 30). Supert nå når det begynner å bli gulvkaldt....
Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar - dersom du i tillegg vil dele dette og "like" Lykke og Lukas på Facebook hadde det vært supert: Lov i det minste å ta turen innom der dersom du kommer til Harstad :-)
Trekning søndag 16. september etter kl 22.


8 kommentarer:

 1. Jeg prøver lykken :)
  Jeg liker allerede Lykke og Lukas på fb, og blir like fristet hver gang de legger ut bilder av fantastiske cupcakes. Bare synd jeg bor så langt unna... Men en vakker dag skal jeg innom å smake :)

  Fortsatt fin søndag :D

  SvarSlett
 2. Jeg vil gjerne være med :)

  SvarSlett
 3. Prøver lykken :)

  martine@readentertainment.no

  SvarSlett
 4. Herlige tøfler, deler på FB og krysser fingrene:)

  SvarSlett
 5. Som utflyttet Harstadværing må jeg jo prøve lykken! Vi reiser alltid nordover i festspilluken, og går av skaftet på Lykke og Lukas. Blir skjelven av å tenke på de fantastiske karamellene, kakene og kaffe latten. Og så mye fint i barnetøy og interiør!

  Klem Tine.vivoll@gmail.com

  SvarSlett
 6. De var fine! Skal skynde meg å like, likte ihvertfall den farlig gode muffinsen jeg kjøpte der i sommer :-)
  Karianne

  SvarSlett
 7. jaaaaaa jeg blir gjerne med i trekningen:)Skal sjekke ut facebook sidene nå! hilsen en fast leser som sjeeeeeldent legger igjen spor men kommer stadig tilbake da jeg liker bloggen din svært godt:)

  SvarSlett
 8. Hei!
  Jeg vil gjerne være med, veldig søte tøfler :)

  i_sen3@yahoo.no

  SvarSlett

LinkWithin