onsdag 4. januar 2012

Tøft ulltips

Klær i merinoull fra norske WoolLand - til baby, barn og mor
Tøffe ullklær?! Javisst: Jeg har kommet over det norske ullmerket WoolLand og bare tipse videre: Dette er et merke som (foreløpig?) kun selges via deres nettbutikk, med en design som skiller seg ut. Endelig har noen tenkt på at det ikke nødvendigvis er sånn at ungene bruker ull som undertøy - ofte er det det eneste de går med i barnehagen...
Kul genser og bukse i serien Bergen fra norske WoolLand
Best av alt: Designet er kult BÅDE til gutt og til jente, og det er ikke ofte man kommer over!

Kule pannebånd til de håpefulle (og mor) - til kr 189 er dette fullt overkommelig
Jeg blir dessverre ikke sponset, men skal nok legge inn en bestilling uansett - dersom du har erfaring med merket: La meg vite hva du syns og hvordan størrelsene er :-)


Oppdatering mars 2012: 
Jeg kjøpte et sett til Theodor i slutten av januar og det er tatt i bruk, kjempemykt og deilig. Vær obs på at størrelsen  genseren (den med elg) er LITEN. Jeg kjøpte større strl enn planlagt siden det sto den var litt kort og godt var det: Genseren er strl 122/128 og passer akkurat (!) til min fireåring som vanligvis bruker 110. 
Theodor elsker settet og kunne godt gått med det hver dag, dersom han kunne bestemme... Eneste skår i gleden er strikken i buksa som vrir seg/bretter seg inni løpegangen.

Forøvrig er termin er passert (mentalt sett for lenge siden, reelt sett kun for to dager siden), men den vesle i magen vil visst ikke ut. Jeg håper på å kunne legge ut et annen type innlegg snart....

6 kommentarer:

 1. Oi! Her var det mye fint ulltøy! Jeg elsker ull! Lykke til mad de siste dagene av graviditeten - hun kommer nok snart! Gleder meg til å se en annen type innlegg jeg også..

  SvarSlett
 2. Navnet er jo festlig, for Norge er jo virkelig ull land nummer en, jeg bor jo i Sverige, her er det bomull og fleece som gjelder, ull sticks som svenskene sier, ullomanen meg er noe eksotisk og frossent som ikke forstår hvordan barna kan holde seg varme.. Jeg vil gjerne ha voksenklärne, jeg : ) Lykke til med födsel og barseltid!

  SvarSlett
 3. så akkurat en annonse for de klærne i et blad, ble frista jeg også!

  Lykke til med fødsel, tenk at du snart har et helt nytt menneske å bli kjent med! (o:

  SvarSlett
 4. Jeg har kjøpt fra de da jeg har en gutt som ikke tåler ull og det er utrolig god og myk kvalitet...har kjøpt til meg selv også da jeg plages veldig med brystbetennelse og greit å slippe sportslooken til enhver tid:))

  SvarSlett
 5. Woolland har SÅ mye fint ulltøy! Har kjøpt tre ulike sett derfra selv til gutten min, og er veldig fornøyd. God og myk kvalitet og stilig design! Unike når det kommer til akkurat det sistnevnte og ull. Vil si de er ganske normale på str. Men er du usikker - gå opp en str.

  Lykke til med innspurten!!:-)

  SvarSlett
 6. Gratulerer med lille Anna:)
  Ang WoolLand så kjøpte jeg et sett til 3 åringen min til jul, deilig og mykt, klør ikke og god størrelse. Kjempefine og litt anderledes til barnehagebruk. Anbefales :)
  Kos deg med den lille.

  SvarSlett

LinkWithin