torsdag 8. desember 2011

Små bukser til hun lille

I den siste Baby DROPS-katalogen fant jeg oppskriften på disse små buksene og satte i gang med å strikke. Garnet hadde jeg liggende og siden det var samme mengde garn til strl 1-3 mnd som til 9-12 mnd fant jeg ut at det muligens var nok med 1 1/4 nøste med rosa til den minste størrelsen - rester etter den søte vesten jeg strikket tidligere i høst. Det var det IKKE.... Så det ble striper og beige ribb nederst på beina (samme type garn - som jeg hadde liggende). Beklager dårlig bilde - det er ikke lett å få fine bilder i mørketida, selv med litt redigering i ettertid...
Jeg likte godt fellingen og passformen i skrittet
Garnet er forøvrig veldig mykt og deilig, men litt vanskelig å strikke jevnt... Jeg er forøvrig veldig fornøyd med passformen og fellingen i skrittet syns jeg er av de bedre på sånne bukser. Dersom jeg skulle strikke disse på nytt, ville jeg strikket ribben i livet en cm eller to lengre - jeg strikket ribben på føttene en cm lengre enn oppskriften tilsa.

Essensielle opplysninger:
Oppskrift: Gratisoppskriften b 21-36 fra Garnstudio
Størrelse: 1-3 mnd
Garn: Drops Baby Merino fra Garnstudio, 1 1/4 nøste med 06 rosa og 0,5 nøste med 017 beige (kjøpt hos Strikkenett)
Pinner: 2,0 og 2,5 mm Symfonie Wood

Bonus: Garnlageret minket med ca 100 gram. Hurra.

Når det gjelder hun lille i magen er det nå 3 uker til termin og hun viser ingen interesse for å komme ut og møte familien... Jeg må innrømme at jeg synes det er tungt nå - dagene går med til å ordne julegaver, sove og... sove. Ingen julevask i dette hus!

6 kommentarer:

 1. Søt bukse - likte veldig godt fargene! Og de tre siste ukene er absolutt ikke de mest sjarmerende ved graviditeten nei - men sov mens du kan! Lykke til :)

  SvarSlett
 2. Synes buksa ble kjempefin jeg, med stripene nederst på bena. :)

  Vaske kan man alltids gjøre siden. Kos deg heller du, og nyt følelsen av frøkna i magen. Plutselig vil du savne å kjenne bevegelsene sparkene hennes. Det er jo en herlig følelse å kjenne at det er et lite barn der inne. Masse lykke til!

  SvarSlett
 3. Så herlig å få bruke fra lageret til ei søt bukse! Lykke til med innspurten;-)

  SvarSlett
 4. Søt liten bukse som det sikkert blir bruk for :)

  ps. jeg har en liten advents gibort som du kanskje vil være med på ;)

  SvarSlett
 5. Så fin bukse! Vil nå si at du ordnet det greit med brune striper nederst. Syns det ble stilig :) Mye lykke til med ankomst av den lille jenta di!

  SvarSlett
 6. Hei du!

  Du har vunnet en liten trøstepremie på mitt blogglotteri, kunne du sendt meg en mail med adressen din?

  Siden jeg ikke har outlook så får jeg ikke opp adressen din på linken til høyre her:)

  SvarSlett

LinkWithin