tirsdag 9. mars 2010

Været

Det er et skikkelig møkkaføre her i nord nå - vi hadde plussgrader, så snøen smeltet - men siden det er tele på oppimot 2,5 meter her så tar ikke jorda unna, og så frøs det selvsagt på igjen - og så snør det i tillegg. Så vannet blir liggende oppå marka.. og veiene, og blander seg sammen med snøen slik at det blir skikkelig slaps. Langs veiene står bilene og hakker løs is i hjulbuene - det fryser på mens man kjører! Idag er barnehagen stengt fordi gårdsplassen er oversvømt (jeg kjørte i ca 30 cm isvann for å hente Theodor igår), så vi er hjemme..

Theodor var ute og spadde litt sammen med sin elskede pappa, som har vært ute halve natta og brøytet. Etterpå var det godt å komme inn og drikke kakao og spise boller som Theodor og mormor bakte på søndag morgen.

Og til slutt et lite bilde av bilen - den er ganske nediset (dere skulle sett hjulbuene - det er knapt klaring til dekkene)...... Men ikke så ille som denne fra Tromsø.

3 kommentarer:

 1. Uff, uff. Nå fortjener vi vår!!

  SvarSlett
 2. Har lang arbeidsvei, og i morres måtte jeg stoppe 2 ganger og kakke løs is/snø/sørpe. Er livredd for å miste styringa under sånne forhold!
  Skummelt, er det. Nå har vel de som ønsket snø, fått nok?

  SvarSlett
 3. Stakkars deg, Tussi! Ja, det er ikke lett å være nordboer i disse dager. Gubben tok med min nedisede bil på jobben nå, slik at den kan tine i vognhallen.. Det er i slike perioder man skulle ønske man hadde garasje!!! Vi står han vel av?

  SvarSlett

LinkWithin