lørdag 31. juli 2010

Skinkeboller

Skinkeboller - virkelig godt
Jeg rydder i gamle blader og fant et gammelt Maison mat og vin (april/mai 2007), i den sto oppskriften på 'Skinkeboller'. De viste seg å være kjempegode!!!! Kjekk turmat og gode mellommåltid. Du kan spise de med og uten pålegg..

Oppskriften er laget av Marit Røttingsnes Westlie som har filosofien at alle barn elsker å bake - og at de bør få lov. Du finner oppskriften her på Marit Røttingsnes Westlies hjemmeside! Jeg synes bollene virket så små når man skulle klare å få ut 20 stykker, men de hevet seg til en perfekt størrelse. Disse er ikke særlig gode dagen derpå, så: Spis med en gang eller frys de ned :-D

2 kommentarer:

  1. For en flott blogg du har! Oppdaget den nå i kveld, og ble så til de grader inspirert at jeg nå har knekkebrød i ovnen, lagt etter den oppskriften du har her i bloggen :) Her var mange ting som må på min to-do-liste, både når det gjelder strikketøy og baking!

    Fortsatt god helg til deg og dine :)

    SvarSlett
  2. MMmm... Vi elsker boller, så denne oppskriften må vi nok prøve ut når vi kommer hjem fra ferie! :)

    SvarSlett

LinkWithin