- 4 dl hvetemel
- 2 dl sukker
- 1 ts salt
- 2 ts bakepulver
- ca 30 g smeltet smør (1 ss = 15 g)
- 1,5 dl melk
- 1 egg
- ca 150 g blåbær
- 1-2 ss dermerra-sukker
Jeg brukte vanlige papirformer i muffinsbrettet fra IKEA (som kan anbefales på det varmeste) - da holder muffinsen formen og de blir jevnt stekt. Blåbærene jeg brukte plukket jeg for noen uker siden og hadde stykkfryst de: Hell bærene utover et brett og frys de, når de er frosset har man de over i egnede beholdere og slipper bær som henger sammen.
Et lite sparetips:
Har du dårlig råd, eller ikke trenger dermerra-sukker ellers, kan du bruke porsjonspakker med brunt sukker som du får når du kjøper take away-kaffe - det burde holde med 2 poser...
Selv syns jeg det er morsomt å ta med meg en sukkerpose fra forskjellige steder jeg besøker (når de har i pose og ikke bare sukkerbiter) - har en skål med masse forskjellige typer, i ulike farger og forpakninger.
Oh, de så knallgode ute! :D
SvarSlett