søndag 31. mars 2013

Lykke og Lukas - nå på nett

Den observante leser har fått med seg at jeg har et kjærlighetsforhold til den lokale barne- og interiørbutikken Lykke og Lukas her i Harstad. Nå er de endelig på nett også!!!! Så for dere som ikke er så heldig å få oppleve butikken live (og dermed mulighet til å smake de fantastiske muffinsene og Harstads beste take away-kaffe), kan du få en liten dose på nett (i tillegg til Facebook).
Lykke og Lukas kan glede deg med ting til å ha PÅ kroppen og I kroppen... Klær, interiør og delicatesser - slik som denne lekre olivenoljen

Butikken har barneklær, interiørartikler både til liten og stor og spiselige varer fra f.eks. Nicolas Vahé (selv kan jeg anbefale dette saltet til bl.a salater): Både for liten og stor, med andre ord.
Benedikte og Line, jentene bak Lykke og Lukas (bilde fra www.ht.no)
De to Harstad-jentene, Benedikte og Line, skapte sin egen arbeidsplass da de ble mammaer selv og jobb ved gourmetrestauranten Fire Roser ikke lenger var forenlig med familieliv.Vil du vite litt mer om de fantastiske jentene som står bak butikken, kan du ta en kikk på denne artikkelen fra bladet Mamma.
Populære Kähler er blant produsentene Lykke og Lukas fører - her den superpopulære Omaggio-vasen
Og du... de leverer fraktfritt ved kjøp over kr 1.000 (ellers kr 89) - og det er fort gjort å havne over det beløpet.

PS! Jeg er ikke sponset, bare veldig veldig veldig fan

lørdag 30. mars 2013

Dukketeppe tryllet frem av rester

Anna fikk dukkeseng med dyne og pute til jul. Et sengeteppe måtte til: Det finnes et "originalt" sengeteppe, men det er jo for ille for en strikker å kjøpe et når man kan lage det selv - det får holde at dyne og pute ble kjøpt, når man kunne sydd et selv....

Jeg har holdt på med det siden jul, en stripe i ny og ne. Laget av rester i babyull fra forskjellige leverandører. Mønsteret ble til mens jeg strikket. Fint ble det, om jeg må få si det selv.
Dukken er fra Rubens barn og er fra Rubens Ark-serien, denne ble kjøpt hos den fine barnebutikken Super Kid i Stavern (nettsiden deres finner du her). Sengen og dynesettet er fra Smallstuff kjøpt hos Bebito, en superfin barnebutikk i Trondheim (og som heldigvis har nettbutikk også).

LinkWithin