mandag 9. januar 2012

La meg få presentere

Anna

Anna kom til verden kl 00:49 fredag 6. januar 2012, med de vitale målene 54 cm og 4645 g. Hun fyller seg selv, vår lille Anna. Hun ligner sin bror. Hun er høyt elsket. Hun gjør sin mor lykkelig. Hun gjør vår familie komplett. Velkommen, Anna.

Det blir nok litt stille herfra en stund, men jeg kommer sterkere tilbake: Akkurat nå koser jeg meg med en vakker baby, en stolt og omsorgsfull storebror og en mann som virker tilfreds med sin kjernefamilie.

onsdag 4. januar 2012

Tøft ulltips

Klær i merinoull fra norske WoolLand - til baby, barn og mor
Tøffe ullklær?! Javisst: Jeg har kommet over det norske ullmerket WoolLand og bare tipse videre: Dette er et merke som (foreløpig?) kun selges via deres nettbutikk, med en design som skiller seg ut. Endelig har noen tenkt på at det ikke nødvendigvis er sånn at ungene bruker ull som undertøy - ofte er det det eneste de går med i barnehagen...
Kul genser og bukse i serien Bergen fra norske WoolLand
Best av alt: Designet er kult BÅDE til gutt og til jente, og det er ikke ofte man kommer over!

Kule pannebånd til de håpefulle (og mor) - til kr 189 er dette fullt overkommelig
Jeg blir dessverre ikke sponset, men skal nok legge inn en bestilling uansett - dersom du har erfaring med merket: La meg vite hva du syns og hvordan størrelsene er :-)


Oppdatering mars 2012: 
Jeg kjøpte et sett til Theodor i slutten av januar og det er tatt i bruk, kjempemykt og deilig. Vær obs på at størrelsen  genseren (den med elg) er LITEN. Jeg kjøpte større strl enn planlagt siden det sto den var litt kort og godt var det: Genseren er strl 122/128 og passer akkurat (!) til min fireåring som vanligvis bruker 110. 
Theodor elsker settet og kunne godt gått med det hver dag, dersom han kunne bestemme... Eneste skår i gleden er strikken i buksa som vrir seg/bretter seg inni løpegangen.

Forøvrig er termin er passert (mentalt sett for lenge siden, reelt sett kun for to dager siden), men den vesle i magen vil visst ikke ut. Jeg håper på å kunne legge ut et annen type innlegg snart....

LinkWithin